Rugăminte sinceră adresată doamnei Angela Merkel

1004437_470603723029816_311756115_n

Mult iubită și stimată doamnă Angela Merkel,

Noi, copiii dumneavoastră de toate vîrstele din România, vă recunoaștem ca pe mama noastră iubitoare și slăvim cu patos și abnegație eforturile pline de eroism și sacrificiile pe care dumneavoastră le faceți ca să ne fie nouă bine.

Ca atare, îndrăznim să ne depunem țara și viețile la picioarele dumneavoastră de gazelă, prinos de recunoștință pe altarul integrării europene, în scopul împlinirii visului nostru comun pentru o Uniune Europeană multilateral dezvoltată.

Așteptăm smeriți, cu capetele descoperite și plecate, ca lumina sfîntă a augustelor voastre învățături să ne deschidă cît mai grabnic ochii și sufletele, o dată cu introducerea în școli a orelor de învățămînt politic pentru combaterea definitivă și iremediabilă a propagandei reacționare eurosceptice, așa cum a expus din magistrala dumneavoastră cuvîntare organul englez de presă The Telegraph.

Europeni din Est rupți în fund și proști, prea netrebnici ca să înțelegem de îndată măreața voastră viziune legată de viitorul Europei, avem necugetarea de a veni cu rugămintea să vă aplecați înțelepciunea și geniul revoluționar asupra noastră într-o chestiune pe care, în ignoranța noastră istorică, nu știm cum să o rezolvăm.

Nici nu se pune problema ca noi să nu fim de acord cu regionalizarea României și cu autonomia teritorială – cui o cere, noi o dăm, dacă așa binevoiesc să vină indicațiile prețioase de la Bruxelles. Doar că, țărani proști și nu prea duși pe la biserică, recunoaștem cu rușine profundă că nu știm cum să o facem.

Așa că îndrăznim să vă rugăm să ne luminați cu exemplul personal, pe care ne angajăm să îl urmăm neabătuți.

Purcedeți așadar la regionalizarea Germaniei, desființați regiunile istorice, fărîmițați landurile, acordați autonomie pe criterii etnice danezilor, italienilor și polonezilor, creați, vă rugăm, enclave autonome pentru toate comunitățile de turci, țigani, greci și arabi, salutați, cu ocazia Crăciunului și a Anului Nou, poporul german în limba turcă, cedați estul țării către țările baltice și nordul către Regatul Danez și orice altceva mai găsiți de cuviință să faceți pentru a ne băga nouă mințile în cap.

Vă mulțumim cu respect că o să ne ascultați rugămintea și promitem că, de a doua zi după ce ne-ați arătat cum se face, o să vă urmăm întocmai exemplul.

Semnat,

Șerbii de pe moșia vechilului Băsescu.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg