Ponta, rupe-ți fă manualul de întrebuințare

surub cu piulita

Fă Ponta, tu nu exiști!

Actul tău de naștere este un fals grosolan, pentru că piulițele dintr-un angrenaj nu au avut niciodată certificate care să ateste în vreun fel sau altul nașterea, viața sau moartea lor.

Fă Ponta, de fapt pe tine nici nu te cheamă Victor, nici Viorel sau Ponta. Fă Ponta, tu ești un simplu număr, nici măcar, o cifră patetică în marele algoritm pus la cale de cei ce vor să globalizeze această lume și, prin urmare, să șteargă inclusiv România de pe fața pămîntului.

Un aparatcik mărunt de teapa ta nu are certificat de naștere, fă Ponta, ci manual de întrebuințare.

Un robot ar fi putut îndeplini toate comenzile pe care le execuți tu, fă Ponta, cu mai multă pricepere și consumînd mai puține resurse.

Așa că fă bine și nu mai rupe atîtea hîrtii, că nu te-ai trudit tu sute de ani să fii un arbore falnic, care să fie ulterior tăiat în zece minute, pentru a se face din el celuloză și hîrtie, pe care să așterni tu tot soiul de vorbe inepte, în speranța deșartă că cineva te va lua în serios.

Fă Ponta, un slugoi mărunt, așa, ca tine, dacă ar fi avut cea mai mică urmă de umanitate în el, s-ar fi simțit onorat că a reușit, la un moment dat, pe parcursul dezgustătoarei sale existențe, să vorbească în numele a peste șapte milioane de oameni.

Dar pentru tine nu a însemnat nimic, ca dovadă că nu te poți ridica nici măcar un pic de la statutul de piuliță a sistemului, în care își bagă, în mod constant, alte angrenaje șurubul.

Nu te lăsa amăgit, faptul că propaganda deșănțată a altor componente ale sistemului îți spune Premier sau Președinte nu înseamă nimic pentru nimeni și tot la coșul de gunoi al istoriei o să sfîrșești.

Fă Ponta, nu îți mai scîrțîi gura în zadar: toată lumea vede, cu ochiul liber, cum șurubul Traian Băsescu sapă șanțuri adînci în carnea ta de piuliță ineptă.

Și nu te dă nici măcar cu vaselină.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

1 thought on “Ponta, rupe-ți fă manualul de întrebuințare

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg