PD-L nici căcat n-a mîncat, nici gura nu îi miroase

Geoana_si_Boc_au_semnat_Pactul_p

Ba, din contră, se poate spune că gurile reprezentanţilor PD-L put. Put rău de tot, de trăzneşte a căcăsătoare atunci cînd, pe un ton belicos şi de mişto îi acuză pe liberali că s-au aliat cu pesediştii, că au făcut pact cu stînga politică. Nu numai că cele două partide, respectiv PNL şi PSD, au făcut cel mai natural lucru din lume, în speţă o alianţă între două partide politice, fie ele şi de orientări diferite, fapt ce se petrece în lumea civilizată cu un firesc pe care se speră că îl vom vedea şi în România pe parcursul vieţii noastre, dar clanul mafiot portocaliu este ultimul în măsură să acuze ceva în direcţia asta.

Doar tupeul nemăsurat al unor indivizi ca, scuzaţi, Boc, Videanu, Anastase, Udrea, Flutur & comp. îi poate face să blameze PNL-ul că a făcut o alianţă contra naturii cu socialiştii, în condiţiile în care trecutul politic al găştii portocalii se prezintă aşa cum se prezintă.

Oare a putut cineva să uite atît de repede că PD-L-ul nu a avut întotdeauna ultima literă din coadă, şi că, pe vremea cînd se numea doar Partidul Democrat, se declara a fi partid de stînga? Lucru ce poate fi şi acum vizualizat, în condiţiile în care sigla partidului este în continuare un trandafir cît se poate de social-democrat. Ba, mai mult, că preşedintele său de la vremea aceea, acelaşi personaj ca şi individul care este tartorul partidului în prezent, aţi ghicit, Traian Băsescu, se declara mîndru de faptul că PD-ul este singurul partid român acceptat în grupul socialist din Parlamentul European, în detrimentul PSD?

Mai mult decît atît, în 2003, pe vremea cînd pediştii se declarau, aşa cum am arătat, partid socialist, nu au făcut ei oare o alianţă cu – surpriză! – PNL, defuncta Alianţă Dreptate şi Adevăr? Cert este că o alianţă cu numele ăsta nu putea să aibă o viaţă prea lungă în România, dar atunci pediştii nu au fost deloc deranjaţi de nepotrivirile de doctrină între stînga şi dreapta.

În fine, ca o încununare a ipocriziei fără margini de care pot da dovadă portocaliii, a nesimţirii şi a ticăloşiei cu care otrăvesc viaţa publică din ţara noastră, lătrăii PD-L-ului şterg cu buretele momentul 2008, cînd ei, campionii dreptei româneşti, duşmanii socialismului şi ai statului social, s-au aliat, în chip cu adevărat monstruos, pentru a putea deţine 70% din puterea de vot a Parlamentului şi deci controlul absolut, cu nimeni altcineva decît PSD-ul. Cu infama stîngă socialistă, condusă pe atunci în mod inconştient de către un prostănac ale cărui acţiuni politice au fost foarte aproape să bage partidul în găleata portocalie de vot şi să îl scoată astfel din istorie. Moment 2008 ce s-a soldat şi cu declaraţia aceluiaşi Traian Băsescu, care a spus că alianţa între PD-L şi PSD, între dreapta şi stînga politică deci, reprezintă un vis împlinit pentru el.

Toate acestea fiind amintite, urmează o întrebare cît se poate de firească: cum de mai pot pedeliştii să mănînce căcat cu atîta simţ de răspundere? Iată că pot şi manipulările portocalii nu se vor opri în nici un caz aici, în condiţiile în care manipulare şi propaganda sînt singurele lucruri la care se pricepe PD-L-ul, sînt singurele lor realizări în spaţiul public din România.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg