Opriți descreieratul!

oprescu camasa de forta

1200. Acesta este numărul aproximativ de cîini care au dispărut într-o perioadă scurtă de timp de la Dogtown, fiind transportați de ASPA la adăpostul din Bragadiru pentru a fi uciși.

Unii dintre voluntarii care se luptă pentru drepturile animalelor afirmă chiar că cei 1200 de cîini au fost omorîți într-o singură zi de mafia dementă din subordinea lui Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei.

Administrația Oprescu a omorît și pînă acum, în număr mare, cîini fără stăpîn, ignorînd nu doar legile în vigoare, ci călcînd în picioare orice normă de civilizație, omenie și bun-simț.

Adăposturile publice administrate de PMB din Mihăilești, Bragadiru și București – Pallady sînt recunoscute a fi niște lagăre ale morții pentru cîinii hingheriți de ASPA, adevărate centre de sifonare a banului public, parte a mașinăriei infernale de îmbogățire din suferința și moartea unor animale nevinovate, pusă la cale de Oprescu.

Iar ASPA-ul condus de acoliții lui Oprescu a declanșat, începînd cu toamna lui 2013, o adevărată vînătoare de cîini maidanezi, pentru a justifica sumele imense de bani pe care Primăria Generală le-a alocat ”rezolvării problemei” cîinilor fără stăpîn din București.

Cum cei 65.000 de cîini maidanezi estimați de Răzvan Băncescu, directorul ASPA, că se află pe străzile Capitalei, nu au fost de găsit, dar erau deja bugetați, direcția Primăriei Generale a trecut la hingherirea cîinilor din localitățile limitrofe Bucureștiului, ba, și mai grav, a început să fure cîinii din curțile oamenilor.

În plus, există deja de ceva vreme semnale din partea organizațiilor și voluntarilor care se ocupă de cîinii fără stăpîn din București că Sorin Oprescu și PMB au început să alimenteze mașinăria morții numită ASPA cu cățeii de la Dogtown.

Dogtown este un adăpost finanțat din bani publici și donații, administrat de un ONG despre care însuși Sorin Oprescu a recunoscut că aparține fiului său și unor prieteni ai acestuia, mari iubitori de animale, chipurile.

Iubirea pentru animale a acestora a ținut însă numai cît au fost primite fonduri publice și donații din partea unor firme și persoane particulare, printre care inclusiv actorul american Steaven Seagal.

Alimentarea ASPA, mașinăria de făcut bani a lui Sorin Oprescu, cu cîinii de la Dogtown, nu este o crimă oarecare, este o ofensă adusă condiției umane.

Cățeii de la Dogtown nu erau, nici pe departe, fiarele periculoase care să se constituie în amenințări la adresa siguranței bucureștenilor, așa cum își justifică PMB crimele înfăptuite, cînd hingherește cîinii de pe străzile Capitalei.

Cățeii de la Dogtown au fost cîini blînzi, vaccinați, obișnuiți cu oamenii, care aveau de oferit doar dragoste, așa cum numai cel mai bun prieten al omului știe să o facă, celor ce i-ar fi adoptat.

Mai multe asociații și voluntari s-au îngrijit, sau au încercat să o facă, de soarta lor, în condițiile în care unii au fost cu voluntariatul și alții, în speță Oprescu și acoliții săi, cu cîștigurile – financiar, de imagine, șamd.

Toate acestea nu au contat pentru criminalul sadic și înfometat de bani care este Sorin Oprescu. Bolnav de dorința de înavuțire cu orice preț, chiar călcînd pe cadavrele unor ființe nevinovate, ignorînd semnalele disperate primite dinspre societatea civilă, Primarul General a decis sacrificarea cățeilor de la Dogtown atunci cînd ASPA, mașinăria sa infernală de făcut bani din crime și tortură, a rămas fără materie primă.

Trebuit amintit doar că ASPA primește 50 de euro pentru un cîine de talie medie, adică aproximativ 10 kilograme, eutanasiat, iar mafia care se îmbogățește din chinuirea și uciderea cîinilor primește bani și pentru incinerarea cadavrelor.

Că animalele sînt ucise în chinuri, în mod barbar, pentru ca ASPA-ul să deturneze banii primiți pentru procedura legală de anestezie și eutanasiere, este iar un fapt documentat de organizațiile care se luptă pentru drepturile animalelor.

Cît privește situația, efectiv reală, în care un ONG condus de fiul lui Oprescu și finanțat de primăria condusă de Oprescu cedează cînii pentru a fi omorîți, ilegal, dar pe bani buni, de o direcție din PMB condusă de acoliții lui Oprescu, nimeni nu s-a deranjat pînă acum să dea vreo explicație, nici una din așa-zisele instituții ale așa-zisului Stat român nu s-a sesizat pînă în prezent.

Nimic pe acest Pămînt, nici măcar banii și bogăția, nu justifică abominațiunea înfăptuită de Oprescu, uciderea în masă a unor făpturi blînde și nevinovate, bătaia de joc fără seamăn la adresa condiției umane a celor ce trăiesc în această țară, prin obligarea lor să asiste neputincioși la astfel de orori.

Pușcăria este o pedeapsă prea mică pentru faptele actualului Primar General. Din păcate, nici internarea lui la balamuc, punerea în cămașă de forță și supunerea la electroșocuri nu vor aduce înapoi bietele suflete nevinovate de la Dogtown.

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg