Omagiu fierbinte Premierului iubit!

ciolos-catavencu

Duminică a avut loc demonstrația publică de susținere organizată de PNL pentru ca poporul să își poată exprima dragostea și recunoștința infinite la adresa lui musiu Julienne Cioloș și a tehnocraților.

Cu mic, cu mare, oamenii muncii liberali, de la orașe și sate, au purces la drum, pentru a participa la adunarea populară de la București și a-și arăta, în mod public, să vadă toată țara, puternica adeziune la tezele cuprinse în platforma-program a lui musiu Julienne.

Din piepturi pline de bucurie și recunoștință s-au strigat îndemnuri mobilizatoare pentru președinta PNL, Alina Gorghiu, femeie muncitoare și mamă-eroină, care nu a pregetat nici o clipă, de cînd se află în fruntea partidului, să aplice neabătută directivele venite dinspre Stăpînirea străină.

Liberalii au ridicat ode fierbinți luptei anti-corupție și statului de drept, Uniunii Europene, austerității și globalizării, angajîndu-se și pe mai departe, neabătuți, pe calea luminoasă a implementării la buche a celor mai demente doctrine neo-liberale în România, pentru propășirea materială și spirituală a tuturor managerilor din marile corporații care au acaparat țara noastră.

În aplauzele frenetice ale celor prezenți a vorbit și șeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă, finul de la Arad al lui Traian Băsescu, care a promis că nu va precupeți nici un efort, pînă cînd nici un român nu va rămîne nemodernizat, ne-reformat, ne-occidentalizat și ne-europenizat, întru schimbarea totală și definitivă la față a României și emanciparea concetățenilor noștri, pe modelul Petre Tinel, Anca Boagiu, Raluca Turcan, Gheorghe Flutur și Sulfina Barbu.

Deși un activ de nădejde al partidului, Gheorghe Flutur nu a fost prezent la manifestare – fruntașii PNL au preferat să îl lase acasă, la Suceava, de teamă să nu se apuce să scrie ”Cioloș” cu liberali, prin Piața Victoriei.

Seara s-a încheiat magistral, cînd la microfon a venit chiar musiu Julienne Cioloș, care a mulțumit, cu căldură și modestie, tuturor susținătorilor săi, ținînd neapărat să rostească o mărturisire de credință la adresa liberalilor, prin declamarea crezului PNL, anume că România trebuie să meargă înainte.

El a declarat, cităm: ”Trebuie să creăm o Românie care dă înainte”.

Cu adevărat un exemplu de profunzime și claritate a viziunii, mai ales că istoria ne-a învățat, prin gura lui nenea Nae Cațavencu, că ”un popor care nu merge înainte stă pe loc, ba chiar dă înapoi”.

Aplauze, urale. Cortina.

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg