Ocupația salvează nația -VII-. Oile moraliste

Decizia scandaloasă de la finele acestui an, prin care SUA recunoaște Ierusalimul drept capitala oficială a statului Israel, a declanșat un val de critici vehemente dinspre Organizația Națiunilor Unite (ONU), concretizat într-un masiv vot de respingere, dat de Adunarea Generală a ONU.

România, că așa e cu coloniile bananiere, a fost una din puținele țări care nu a condamnat samavolnicia SUA, preferînd să se abțină la votul din cadrul Adunării Generale a ONU.

Mai mult decît atît, în presă se vorbește despre faptul că țara noastră își va muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim, zvonuri întărite și de declarația în acest sens a președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Despre implicațiile politice și economice ale unei astfel de poziționări a României, nici nu are rost să aducem vorba, din moment ce țara noastră nu mai are de ani de zile o economie sau o politică externă.

Cît privește implicațiile legate de siguranța națională a României și a cetățenilor săi, de datul cu bățul prin gardul Lumii Arabe și de întoarcerea cu spatele la ONU, doar de dragul unei cît mai servile atitudini față de Jandarmul Mondial, putem sta liniștiți, ne vor apăra scutul de la Devese-lulu și rachetele Patriot, dacă nu le sabotează între timp, din nou, vreo turmă rătăcită de oi.

Iar despre moralitatea acestei decizii a României chiar nu mai are rost să pomenim.

Cine a auzit ca iobagii proști și umili din colonii să aibă morală?

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg