Marea Neagră este o comunistă roșie!

fuck nato

Marea Neagră începe să devină o mare mult prea mică pentru o flotă atît de mare, precum cea a României.

Piesele de rezistență și mîndria flotei românești sînt cele două fregate cumpărate de la fier vechi și submarinul Delfinul, o adevărată piesă de muzeu încă în activitate.

În mod cu totul și cu totul neîntîmplător, una din cele două oale smălțuite, pardon, fregate, s-a ciocnit zilele trecute cu submarinul.

Nu, nu este un film cu proști, vorbim despre faptele reale de vitejie ale mateloților români, floarea NATO.

Trebuie, totuși, să fim mulțumiți și recunoscători Divinității pentru faptul că nu s-au ciocnit între ele cele două ligheane, pardon, fregate: existau șanse mari să se producă o nouă tragedie națională și nici măcar valuri nu s-ar fi format.

Mai ales că, de data aceasta, nu s-ar fi putut spune ”corupția ucide” și tinerii frumoși și liberi nu ar fi avut motiv să iasă în stradă, să bată cu peturile în asfalt. Sau, în ligheane cu apă, ca să fie în vibe cu momentul.

Un protest viguros împotriva comunismului este însă mai mult decît necesar să fie organizat. Se vede treaba că ticăloasa aia de Mare Neagră este o comunistă care ține cu rușii, o spioană care uneltește împotriva minunatelor forțe care și-au propus să întrețină aprins focul divin al democrației în partea noastră de lume.

Tot răul spre bine, pînă la urmă: românii trebuie să fie liniștiți. Ei sînt apărați cu brio de forțele române în fața inamicului de la Moscova, iar Flota Mării Negre a rușilor nu ar îndrăzni în veci să invadeze apele noastre teritoriale, pentru că există pericolul major să se prăpădească de rîs.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg