Le visite du musiu président Hollande în le colonie România

Le musiu président français, François Gérard Georges Nicolas Hollande, a întreprins une visite de courtoisie în le colonie România, ca să superviser bunul mers al lucrurilor pe plantațiile de elicoptere, banane și mango din țara africain avec capital la Budapest, pardon, Bucharest.

El a fost întîmpinat cu braț deschis à l’aéroport de către Clotilde Armand, care récitée cîteva poezii patriotique, ca semn al fraternité dintre corporațiile române și franceze, pentru propășirea pe drumul profitului infinit al multinaționalelor din nos pais.

Apoi, François Hollande a fost preluat de Le Grand Mut Culaie, le zapciu de la colonie România, care i-a arătat, avec mîndrie, realizările pe care ni le-a adus nouă L’Union Européenne: asfaltul și apa caldă, deși barbarii din le colonie se pot bucura de ele doar pe traseul oficial de la musiu président.

În acest esprit de coopération, le zapciu Culaie s-a grăbit să declarée că le colonie România sprijină înființarea unei armate europene, pentru că iobagilor de aici nu li se pare suficient să dea bani pentru forțele NATO, țin să suportée financier și alte structuri armate, pentru că îi dau le bani afară din leurs maisons.

În plus, iobagii din le colonie România sprijină pînă în fundul fundului sufletului lor L’Union Européenne, cu toate măsurile dictatoriale și abuzive pe care aceasta le impune și exploatarea pe care le-o aduce, pentru că vor și ei să să fie mai occidentali și să se simtă mai grozavi decît alții, care nici măcar nu sînt francofoni, așa, ca noi.

Drept răspuns, le musiu président français s-a arătat très încîntat, promițînd barbarilor din colonie că Franța va sprijini România să aderèe la spațiul Schengen, mai precis oferind le praf de pe le tobă.

Un moment de maximă mîndrie patriotică pentru autoritățile române a fost prezentarea distinsului oaspete francez a laserului de la Măgurele, ca cea mai avansată realizare inginerească a școlii românești, tehnologie singuléere pe mapamond, fiind l’unique laser din lume care funcționează alimentat cu coceni de porumb.

Le visite de le musiu président français în notre colonie nu putea să nu prevadă și o întrevedere cu argatul F.M.I. la București, Julienne Cioloche, care l-a asigurat pe Son Excellence, Monsieur Hollande, de continuarea, cu orice preț, a drumului luminos pe care s-a angajat țara noastră, chezășie trainică pentru neo-liberalism feroce, prin privatizarea a tot ce mișcă și raderea a tot ceea ce mai poate să însemne resursă naturală, pentru bunăstarea eternă a Stăpînirii străine, fie numele ei lăudat în veci!

Se știe că, deși provine dintr-un partid socialist și este în prezent președintele unei țări care s-a remarcat, în istorie, prin puternica sa luptă pentru emancipare și pentru drepturile omului, inclusiv printr-o foarte puternică mișcare sindicală, musiu Hollande este, la rîndul său, un foarte disciplinat rîndaș al F.M.I., așa că el s-a înțeles de minune cu argatul Julienne, pentru că amîndoi vorbesc la perfecție aceeași limbă, f.m.i.-eza.

În încheierea de la visite, musiu Hollande a făcut cu mîna mulțumit barbarilor din România, pentru că s-au arătat a fi așa niște iobagi ascultători și le-a aruncat, de pe scara avionului, un pumn de mărgele colorate și de legiuni d’honneur, că să aibă și sălbaticii un motiv de bucurie, în urma vizitei unul așa personaj important.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg