Justiția română nu e doar independentă, e și fată mare. Exagerat de mare -III-

Sursa foto: Cotidianul.ro
Sursa foto: Cotidianul.ro

Stăpânirea străină ne-a luat pădurile, pămînturile, resursele naturale, ne-a luat țara.

Acum ne ia și copiii.

Între timp, fără să vadă și să audă nimic din toate astea, toți troglodiții se luptă cu corupția.

Așa cum refuză să vadă cea mai scîrboasă formă de corupție, ieșită la lumină în scandalul ”Sorina”, al fetiței din Baia de Aramă.

Circulă în presă insistent informații precum că americanii au reclamat să li se dea fără întârziere copilul, pentru că au plătit 30.000 de dolari pentru adopție.

Latră adevărata corupție la ele și instituțiile statului român se uită în altă parte!

Să facă bine și să meargă instituțiile statului pe firul banilor și să aresteze toată mafia care a răpit bietul copil din căminul lui: judecătorul, procurorul, pe Danileț și ong-ul lui de căcat, care a intermediat cumpărarea, pardon, adopția.

Și, nu în ultimul rînd, pe americanii care au plătit pentru copil. Adopția nu este un act de vînzare-cumpărare, nu cumperi un purcel de la piață.

Așa că așteptăm ca Ambasada SUA la București, campioana anti-corupției și a statului de drept, să ia neîntîrziat măsuri de luptă pentru combaterea corupției și să facă tot ce se poate face pentru a-i aduce pe cei doi cetățeni americani în fața Justiției din România, în calitate de corupători, de cei care au inițiat un act de corupție!

Mai ales că nici E vită Piron Dăncilă, nici nimeni din Guvern și PSD și nici una din instituțiile statului ”nu se amestecă în treburile Justiției” în cazul ”Sorina”.

Adică pe copilă nu o să o apere nici acum nimeni, așa cum s-a întîmplat și înainte de scandalul public.

Iar doamna Veo nu vede, nu aude, nu cunoaște nimic de existența statului paralel, deși e de ajuns să își arunce un ochi la Craiova și Baia de Aramă.

O să îl vadă sigur, pentru că tocmai ce și-a dezvelit colții, în toată hidoșenia lor.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg


Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg