Justiția română nu e doar independentă, e și fată mare. Exagerat de mare

Luluta Libertatii

Ca să nu rămînă coana Luluța de la DNA și cu madam Stanciu de la ICCJ cu onoarea nereperată, în urma acuzelor zbierate de Bercea din duba poliției, CSM a luat hotărîrea să sesizeze CNA cu privire la cele întîmplate.

Adevărul este ca toți cei ce trudesc pentru propășirea statului de drept din România nu sînt niște oameni oarecare, angajați la Stat, care pot greși, coruptibili și, de ce nu, corupți.

Nu. Judecătorii și procurorii fac parte din o cu totul altă categorie. Ei sînt niște martiri care își sacrifică zi de zi viața pe altarul independenței Justiției, chezășie de nestrămutat pentru o societate capitalistă democratică multilateral dezvoltată, sînt chiar virginele care aleg să fie aruncate în vulcanul clocotind pentru a mulțumi zeii de la Washington și Bruxelles.

Ființele lor serafice nu pot fi atinse nici nu o floare, o vorbă, un gest sau un cuvînt de nemulțumire, darmite cu asemenea acuze, pentru că imediat Justiția sesizează presiunile și se sperie și emite semnale panicate de fată mare înghesuită în colț de o ceată de violatori turbați.

Desigur, Justiția și onor cei ce o conduc nu sesizează nici o presiune atunci cînd Traian Băsescu, cel căruia ei i-au atribuit imunitate totală și intergalactică pe apă și pe uscat, în cer și pe pămînt, în repaus și mișcare, își dă cu părerea pe la televizor în legătură cu cine e băiat bun și cine e element reprobabil, respectiv despre cine ar trebui să fie liber și cine e cazul să o înfunde pe coana Pușcăria.

Iar cînd Băsescu insultă la modul grobian categorii întregi de populație, cînd joacă în picioare legile și Constituția, fata mare care este Justiția română nici măcar nu roșește de rușine, ca dovadă că nu simte nici un fel de presiune.

Cînd vine vorba de Băsescu, Justiția e virgină și independentă. Cînd alții sînt la mijloc, o dată ce se trezește în ea simțul pudic și sună la CNA să grijească, să nu îi mai fie agresate urechiușele cele delicate.

Cît privește acuzele aduse de Bercea, probabil că închiderea televiziunilor care au îndrăznit să comită un asemenea sacrilegiu și să le difuzeze în eter ar fi mult prea puțin.

În numele statului de drept și al martirilor din Justiție, pentru ca ei să poată să trudească în liniște și pe mai departe, să poată pune nestingheriți mortar cu canciocul la temelia democrației, ar trebui introdusă oficial cenzura. Așa nimeni nu va mai putea să aducă acuze și să tulbure procesul lent, dar sigur, asemănător cu cel prin care iau naștere stalagmitele, prin care se înalță, ușor-ușor, statul de drept băsist în România.

Iar ticălosului de Bercea ar trebui să i se taie limba, ca să nu mai vitupereze astfel de blasfemii în spațiul public.

Și pentru ca totul să fie sigur-sigur, DNA-ul, CSM-ul, ICCJ-ul și toate celelalte instituții eminamente băsiste ar trebui să facă o sesizare la Washington și Bruxelles pentru impunerea unei legi prin care toți cetățenii români să fie obligați să poarte vată în urechi.

În caz contrar, să îi ia mama dracului de uzurpatori care uneltesc împotriva statului de drept!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg