Iubim soldatul american! -II-

Duamna Pandele a anunțat că locul din fața Operei din București se va numi Piata NATO. Unde puteau altfel să se dea în stambă și să facă transexualii din Parcul Operei roata în mâini dacă nu în piața NATO?

În mod natural, în Capitală urmează Bulevardul Rachetelor Patriot, Piața Bombardierului, Strada Avionului de vînătoare, Piațeta Fregatei, Stația Obuzului șamd.

Și, în onoarea unui așa edil minunat și integrat euroatlantic, se va înființa și Piața Petardei, cu statuetă în mărime naturală, Pocnitoarea Atomică.

Iar Primăria Generală va primi un imn cît se poate de nimerit: piesa celebrei trupe Timpuri Noi, “Natolănit-o de ajuns”.

Bă Pandele, intelectualule, trăiască și înflorească a ta cultură general, lasă dracului biblioteca aia și mai stai și pe acasă, că în curînd face consoarta ta Bucureștiul port la Oceanul Atlantic, ca să aibă submarinele americane nucleare unde să tragă!

Și, pentru ca întreaga viață socială și cultural a Capitalei să vină în întîmpinarea viziunii Primarului General, de acum înainte cinematrografele și teatrele nu vor mai rula și pune în scenă decât momente și evenimente semnificative din istoria armatei SUA.

Copiii, în școli, nu vor mai face educație fizică, ci pregătire anti-bombardament, în toate difuzoarele din oraș vor urla permanent sirenele pentru cazuri de urgență, oamenii vor sta cu obloanele și jaluzelele trase, iar curajoșii de la Poiția Locală nu vor mai ieși pe străzi decît în costume de parașutiști.

În fine, dacă tot se va numi Piața NATO zona din fața Operei din București, groapa de gunoi de la Glina va primi numele de Groapa Radu Tudor.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg


Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg