Generalul Iarnă a refuzat să intre în UNPR

viscol

Tovarăşe Preşedinte-Comandant Suprem, Majestate!

Permiteţi-mi, rogu-vă respectuos, să raportez! Sluga voastră credincioasă doreşte cu infinită părere de rău să vă informeze şi să îşi ceară în acelaşi timp umile scuze pentru faptul că trădătorul general Iarnă refuză să coopereze!

Am încercat pe toate căile să îl facem să treacă de partea noastră, dar pur şi simplu nu a fost chip. L-am rugat frumos, i-am promis o stea în plus şi o decoraţie oficială din partea Preşedinţiei, i-am oferit chiar şi un post de conducere în UNPR. Nici un răspuns pozitiv.

Ne-am străduit să îl facem omeneşte să priceapă că, prin acţiunile sale iresponsabile, se pune în calea reformării Statului şi contribuie semnificativ la întîrzierea ieşirii României din criză. Nici nu a vrut să audă. I-am spus că degeaba se războieşte doar cu noi, că toată clasa politică din ultimii două’jde de ani e de vină. Nimic. A năduşit Felix Tătaru în van.

Dacă nu a mers cu zăhărelul, am încercat şi altfel. L-am ameninţat cu DNA-ul, cu ANI, cu puşcăria, chiar mai rău, am încercat să îl speriem cu Pora şi Turcescu, cu Lupea, Turturică şi Mircea Marian la un loc, dar tot degeaba. O ţine pe a lui: iarna trebuie să îşi intre în drepturi şi nimic pe lumea asta nu poate să împiedice ninsoarea.

Nici măcar rugăminţile mult prea-minunatei noastre Şefe şi Stăpîne, de la care mergem noi să luăm lumină, nu l-au înduplecat. Cum l-am căutat la dosar şi este absolut sigur că a refuzat să coopereze şi înainte de 1989, mă văd nevoit să raportez cu durere că nu avem nici un mijloc de convingere prin care să îl determinăm să îşi bage minţile în cap.

Am încercat inclusiv cu forţa, dar, să îmi fie cu iertare, am irosit de pomană o lopată pe nevolnicul ăla de Premier. E prea mic pentru un război atît de mare, l-au cucerit troienele de zăpadă aproape instantaneu. Propun să îl pedepsiţi exemplar, să îl chemaţi la raport şi să îi ardeţi două palme zdravene după ceafă, să vă ţină minte.

Ar mai fi o soluţie. Să o mai trimiteţi o dată pe Lavinia Şandru pe centură şi să ne rugăm că poate ea să rezolve ceva. În caz contrar, daţi-mi voie să îmi exprim părerea că nu ştiu ce se poate face. Cum l-am văzut noi de determinat, nici dacă îl ameninţăm că îl pîrîm la Uniunea Europeană nu o să înceteze ninsorile.

Acestea fiind zise, semnez plin de respect,

Şeful mafiei personale a lui Adrian Năstase, ge’al Oprea

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg