Exploatarea, abuzul și sărăcia sînt ”civilizația” UE! -V-

În cele trei luni cît au ocupat fraudulos scaunele din Palatul Victoria, ”liberalii” au arătat că sînt incapabili să guverneze.

Pentru a guverna o țară, trebuie să te gîndești la oamenii ce o locuiesc, să iei măsuri pentru binele comun, să fii chiar capabil să își lași interesele proprii deoparte, dacă e nevoie.

Or, PNL, ca și Zapciul Culaie, tartorul care i-as adus prin mijloace lipsite de orice fel de respect pentru democrație la guvernare, arată că nu se pot gîndi decît la ei și la propriile lor interese.

Mai exact, singura lor grijă este să reprezinte cît mai grabnic și mai eficient interesele stăpînilor lor exerni, în dauna poporului român.

Pentru asta, nu au nici o problemă să încalce legea, să își bată joc de Constituție, să joace democrația în picioare.

Mai mult, terfelesc ziua în amiaza-mare cel mai elementar bun-simț și sfidează fără rușine voința a milioane de români care s-au exprimat la alegerile parlamentare din 2016 în favoarea unei guvernări a PSD.

Prin metode și tactici specifice celor mai abjecte dictaturi militare de extremă-dreapta din America de Sud, soldații disciplinați ai neo-liberalismului dement impus de Stăpânii din afara țării încearcă din răsputeri să acapareze toată puterea, să pună pumnul în gura poporului, pentru a putea să își desăvîrșească opera de jaf și siluire.

Forțarea cu violență alegerilor anticipate, unde STS va avea grijă să cîștige cine trebuie, ca și pînă acum, reprezintă ultimul pas spre instaurarea unei dictaturi de extremă-dreapta pe termen lung în România.

Vechilul Băsescu a fost un cancer care a distrus societatea românească, iar Zapciul Culaie nu face decît să definitiveze opera de nimicire a acestui popor.

Este poate ultima ocazie în care românii se pot trezi din somnul indus de propaganda dementă neo-liberală ce le otrăvește, de 30 de ani, mințile și sufletele.

Zapciul Culaie și orcii lui de la PNL fac ceea ce fac pentru că pot. Pentru că sunt lăsați.

Mai are oare cine să îi împiedice?

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg