Dragă Stolo se întoarce

crin_antonescu

Ca urmare a zbaterilor intense, a activității politice neobosite, a priceperii lor nemăsurate în acest domeniu și a dragostei de țară ce le mistuie ființa pe dinăuntru, Crinică Venturiano Antonescu și turma sa liberală au reușit performanța unică în România ca, în mai puțin de jumătate de an, să se transforme, din partid (i)responsabil cu jumătate din actul guvernării, cu o forță de vot importantă în Parlament și care oferea principalul candidat pentru cursa prezidențială de la sfîrșitul anului, într-o gașcă de trădători, de pușcăriabili, de mincinoși patetici pe care nu mai dă nimeni doi bani și care nu mai au nimic de spus în ”politica” mare.

Crinică Venturiano însuși, din măgarul care conducea oile liberale, din tînăra speranță a națiunii române, din cetățenul cinstit în care gîlgîia bunul-simț, anti-băsist și și anti-securist pînă la moarte, care își punea onoarea și cuvîntul chezășie a faptului că în clasa politică românească mai există și oameni, nu doar aparatciki, a rămas un clown isteric, care plînge cu fundul pe bordură și suduie și își rupe părul din cap că este terorizat de mass media.

Atît de tare au scîrbit liberalii opinia publică prin superficialitate, prin vorbe goale, prin iresponsabilitate, prin lipsa lor de coloană vertebrală, prin comportamentul duplicitar, prin deficitul cronic de onoare și prin asiduitatea cu care pupă unde acum nici șase luni de zile scuipau, că nici susținătorii și prietenii apropiați nu vor să mai fie văzuți în compania lor și trec strada pe trotuarul opus, cînd îi văd de la distanță.

Mai mult decît atît. Dacă, în ceea ce îl privește pe musiu Crinică, existau măcar șanse de doi bani speranță ca el să ajungă președinte, la el la bloc, pe mutălăul ăla de neamț nu o să îl aleagă nici vecinii lui de scară! Așa că să nu mire pe nimeni dacă, în ciuda sprijinului susținut venit de afară, de la servicii, de la Băsescu și de la cine o mai veni, nu vom asista cu toții mai în vară la o scenă lacrimogenă în care Crinică va fi sincer afectat și își va începe discursul cu ”dragă Stolo”, pardon, cu ”dragă Klausie”…

Au trecut 10 ani de la momentul 2004 și laboratoarele americane de propagandă arată că nu sînt așa de imaginative cum ar crede unii…cîte similarități cu ce s-a întimplat atunci, ce deja-vu odios îi încearcă de cîteva zile pe cei ce urmăresc un un minim de interes scena politică.

În 2004 eram în plină Revoluție Portocalie, acum e mare agitație cu Revoluția Populară de Dreapta. Atunci Năstase era dușmanul comun și odios, și era cu adevărat odios, atît de odios că a trebuit să ajungă Băsescu președinte.

Ce a urmat, se știe… Acum, tot băieții veseli de la PSD sînt dușmanul comun, și sînt la fel de odioși, dar oare ce se va întîmpla dacă va fi din nou votată alternativa? Băsescu a făcut atîtea rele că țara asta mai atîrnă de un fir. Mai rău decît el, neamțul ce ar mai avea de făcut? Gazele de șist? Cianuri? Organismele modificate genetic? Ruperea Transilvaniei de România?

Nu că Ponta, dimpreună cu aripa securistă de la Cluj, ar fi mai breji, și ei s-ar deda la toate ticăloșiile astea fără să clipească. Dar, indiferent care din facțiunile Securității preia controlul, cea de ”Stînga” sau cea de ”Dreapta”, în fapt, două fețe ale aceleiași monede, nu trebuie să mai trădeze țara asta bazîndu-se pe votul nostru.

Dacă americanii și UE îi urcă în scaune, să acționeze în numele lor, nu al nostru!

2 thoughts on “Dragă Stolo se întoarce

  1. Pingback: Bă, băsistule! |

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg