Despre cîini şi oameni -II-

capusepdl

Una din principalele teme de campanie ale diverşilor candidaţi PD-L pentru alegerile locale, în frunte cu Tomberonul Suprem Silviu Prigoană, este “curăţirea” oraşelor, şi a Capitalei, în special, de cîinii vagabonzi.

Asta nu înseamnă însă găsirea unei soluţii reciproc avantajoase, atît pentru oameni, cît şi pentru cîini, aşa cum s-ar proceda în orice stat civilizat din lumea asta, ci pur şi simplu omorîrea sălbatică a patrupedelor, care oricum nu se află pe străzi din vina lor.

Declanşarea unui genocid fără precedent împotriva cîinilor vagabonzi, a unei serii îngrozitoare de cruzimi abominabile, împotriva oricărui bun-simţ, care să sfideze orice urmă de raţiune, de umanitate, chiar, asta ne promit pedeliştii.

Prigoană însuşi se laudă că, dacă ar intra pe mîna lui, ar “curăţa” Bucureştiul de cîinii fără stăpîn în mai puţin de şase luni. Păi, cu astfel de metode, nici nu ar fi mare lucru. Problema este însă că nimic pe lumea asta nu justifică omorîrea a zeci de mii de suflete nevinovate.

Pedeliştii spun că patrupedele canine care umblă libere pe străzi sînt un pericol la adresa cetăţenilor. Că sînt agresive şi răspîndesc boli. Că lasă în urmă căpuşe, purici şi alţi paraziţi.

Dar sînt oare cîinii mai agresivi decît pedeliştii disperaţi, care apar acum în valuri-valuri prin presa aservită, încercînd să ne convingă să îi votăm? Nu poţi să mai deschizi un televizor fără să dai de mutra de şobolan opărit a lui Silviu Prigoană, care cîntă, dansează, găteşte şi înghite săbii, totul, desigur, în numele binelui comun al bucureştenilor. Nu mai poţi să umbli pe stradă fără să te urmărească, aproape de pe fiecare stîlp, aceeaşi faţă agresivă, aceeaşi mutră de capac de tomberon cu mustaţă, gata să te apuce cu dinţii de ţurloaie dacă nu îi dai votul.

Şi răspîndesc oare cîinii vagabonzi mai multe boli decît a făcut-o Ciuma Portocalie în ultimii ani de zile? Poate fi ceva mai dăunător decît mizeria pe care au răspîndit-o pedeliştii în sînul societăţii româneşti, decît promovarea obsesivă a non-valorilor, decît mitocănia, ticăloşia şi grobianismul rămase în urma lor, aşa cum rămîne dîra băloasă în urma melcului? Poate fi ceva mai nociv decît hoţia ridicată la rang de virtute naţională, decît atacul fără precedent pe care portocaliii l-au adus la adresa Sănătăţii şi a Educaţiei acesti popor?

Pot fi căpuşele şi puricii lăsaţi de cîini în iarbă mai dăunătoare decît căpuşele şi păduchii pedelişti care, cu dinţii adînc înfipţi, au supt pînă la secare orice fel de fonduri publice? Poate fi ceva mai rău decît sărăcia profundă în care guvernarea PD-L a aruncat această ţară?

Bineînţeles că nu. Şi atunci cine ar trebui oare să fie hăituite şi vînate ca nişte adevărate jigodii turbate ce sînt? Cine ar trebui să fie prinşi cu laţul, loviţi cu şutul în burtă şi în testicule, împuşcaţi, otrăviţi, călcaţi cu maşina?

În nici un caz cîinii.

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg