Creştinul Becali se închină doar la Zeus

becalibasescu

Gigi Becali a declarat la sfîrşitul săptămînii trecute că vrea să îşi revitalizeze partidul său de fotbalişti pentru a putea juca un rol important în alegerile parlamentare şi prezidenţiale care se anunţă încă de pe acum foarte încinse. Cum va face acest lucru nu a precizat însă cel mai cunoscut politician din familia Becali, avînd în vedere că Mirel Rădoi se află încă în Arabia Saudită şi este puţin probabil că va da milioanele de euro de acolo ca să îşi susţină naşul în bătălia politică.

Nu poate fi însă trecută cu vederea declaraţia lui Becali cu privire la intenţiile sale de alianţă cu alţi jucători de pe terenul politic. Conform propriilor spuse, Cavalerul Luminii se va ridica să fie un duşman de moarte al proaspăt înfiinţatei Uniuni Social Liberale (USL) pentru că, nu-i aşa, stînga reprezintă Diavolul. Pe cale de consecinţă, în dreapta politică se află dumnezeul ciobanului, respectiv, Zeus, cu tot cu Partidul Poporului agăţat la rever şi alţi lingăi de bine. Ca atare Becali, care zice că el nu poate să mulgă oile decît pe partea dreaptă, anunţă de pe acum că se va lupta pe viaţă şi pe moarte cu Ponta, Antonescu şi, în general, cu toţi cei ce stau în calea Zeusului său.

Că nu putea Becali să fie şi el decent măcar o dată în viaţă şi să stea pe banca de rezerve, pentru a nu mai face deliciul tribunelor ahtiate după circul de prost gust. Putem să ne imaginăm foarte bine încă de pe acum felul în care va arăta în alegerile viitoare “Marea Alianţă a Dreptei”, cu Băsescu, Becali, Diaconescu OTV şi alţi “independenţi” şi “anticomunişti” de bine, precum şi circul grotesc pe care îl vor face din postura de arhangheli ai neamului.

Cu multă răbdare şi rezistenţă vor trebui să se înarmeze toţi cei care vor încerca să se pună în contra regimului mafiot portocaliu şi a trepăduşilor care servesc cu devotament cauza, fie şi numai pentru a se împotrivi valului de flegme şi rafalelor de căcat ce vor răzbate dinspre actuala dreaptă (sic!) politică autohtonă. Căci, din moment ce argumentele de ordin logic şi de bun simţ au fost epuizate, doar specimene precum Becali şi Diaconescu, alături de tupeul de-a dreptul grobian de care dă dovadă clanul portocaliu mai pot susţine cauza nefastă a actualului regim politic.

Un lucru îi scapă însă lui Gigi Becali, şi anume riscul de a se duce la fund în acelaşi timp cu Stăpînul său. Iar dacă în fotbal există cazuri de echipe care au căzut în ligile inferioare pentru ca apoi să revină glorios pe prima scenă, cine retrogradează la coşul de gunoi al istoriei acolo va rămîne pe vecie.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg