Care este diferența între un drapel național și o cîrpă ordinară -II-

carpa ordinara2 II

Motto:
”Vă îndemn ca acolo unde vă trimite datoria, în Afganistan, Irak ori Balcani, să fiţi demni de glorioşii voştri înaintaşi” – Klaus Iohannis, către soldații români, cu ocazia comemorării a o sută de ani de la bătăliile din Primul Război Mondial.

Paradele festive de la mormîntul românilor care au murit, acum o sută de ani, strigînd ”Pe aici nu se trece!”, organizate și promovate de unii care nu mai știu cum să invite străinii, să ne prăpădească țara, se constituie în niște manifestări de cel mai odios prost-gust, tupeu funciar și nesimțire cronică!

Iar comemorarea eroilor de la Mărășești de față cu Rușinea Națională, Klaus Iohannis, este o palmă dată memoriei celor care s-au jertfit pentru țară.

Azi idealurile pentru care au murit românii, la Oituz, Mărăști și Mărășești, sînt aproape dispărute, ca urmare a atacului feroce al intereselor globalizării asupra țării noastre, a propagandei continue și a acțiunilor programatice de ștergere a identității naționale, de care se fac vinovați chiar ipocriții care au plîns cu lacrimi de crocodil sacrificiul soldaților români.

Se poate spune că este chiar o întinare a jertfei făcute de ostașii români în Primul Război Mondial, care și-au dat viața să apere România de Germania imperialistă, aceeași Germanie imperialistă în fața căreia clasa politică actuală nu știe cum să își trădeze țara mai repede.

Iar între românii care au murit vitejește să își apere ”țara și nevoile și neamul” și mercenarii plătiți, care apără interesele SUA prin Afganistan, Irak și Balcani și care în mod fals poartă numele de Armata Română, chiar nu este nici o legătură.

Drapelul național este cel pentru care au murit, apărîndu-l o dată cu țara, cu identitatea națională și cu memoria strămoșilor lor, eroii români căzuți la datorie în războaiele istorice.

Tricolorul pe care unitățile de mercenari, ce luptă în numele și pentru interesele americanilor, își inscripționează azi numele în limba engleză și sub care fac paradă, în numele globalizării, flancat între steagurile albastre ale stăpînilor străini, trădătorii de țară din actuala clasa politică, este doar o cîrpă ordinară.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg