Bok cel Mare se crede Ștefan

bok cel mare

La mai bine de jumătate de an de cînd USL-ul a preluat puterea, nu mai poți să deschizi un televizor fără să îți scoată ochii Băsescu și Udrea.

Băsescu e cu bărcuța, Leana cu teleguța, ANI și DNA cu căruța fac prăpăd în urma lor. În general vorbind, e așa un hai și o veselie în țară, bunul-simț clocotește în venele guvernanților, economia duduie, Antonescu sforăie, Ponta suduie, coabitarea înflorește, buna-guvernare rade tot ce prinde, românii asudă la grătare mai abitir ca niciodată.

Și, ca să nu cumva să treacă sărbătoarea de Sfînta Maria fără fapte creștinești, primarii USL au depășit planul la omorît căței nevinovați și la prigonit pe infractoarele alea de mame și bunici cu copii în brațe, care încearcă să ofere amărîtelor de patrupede o alinare.

După cu se știe, în România e ordine și disciplină, nu hrănește cine vrea, așa, de capul lui, maidanezii pe domeniul public!

Premierul Bok 3, alias Victoraș Papleacă, e mai maiestuos ca niciodată, sare dintr-o baie de mulțime în alta, numai-numai se spală în felul ăsta de zoaiele coabitării.

În general vorbind, USL-ul s-a ținut de cuvînt și și-a respectat toate promisiunile, dar mai ales pe cea că vor da satisfacție românilor lăsați cu onoarea nereperată de guvernarea portocalie.

Oameni de aleasă ținută morală, useliștii au făcut dreptate pînă la capăt, mai ales Întunecimii sale Cioabă I-ul, adus în țară cu fală și binemeritate onoruri, că doar nu putea fi lăsat de izbeliște unul din cei ce au contribuit din plin la clădirea regimului Băsescu.

Și, pentru că tot vorbim de capete încoronate, că fețe luminate nu putem spune, premierul Bok 3 este mai nou întîmpinat cu apelativul Măria Ta de către reprezentanții bisericii strămoșești.

Abia acum ne putem da seama de ce Bok 3, care se laudă prin stînga și prin dreapta că ar fi socialist (nu utecist, răilor!), s-a declarat a fi un simpatizant al Monarhiei. După Decebal, Mircea, Ștefan, Mihai, Cuza și Nicolae I-ul de la Scornicești, Bok al III-lea de la Tîrgu Jiu este un personaj numai bun pentru tablourile lui Piliuță!

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg