Al Patrulea Reich -XIII-. Justiția de maidan

culaie maidan

Nici nu s-a șters bine cu dosul palmei la gură zapciul trădător de țară Culaie, de căcatul pe care l-a mîncat despre atacurile asupra Justiției Independente, pe care le face guvernul PSD – ALDE, că Stăpînirea străină de la Bruxelles s-a și declarat extrem de îngrijorată și a început să facă presiuni inadmisibile, în cazul unei țări suverane, asupra Executivului de la București.

Nu ar fi prima oară, dealtfel, cînd diriguitorii UE calcă în picioare votul popular din România și aleg calea abuzului de putere, pentru a-și menține în funcție slugile devotate din țara noastră.

Trecînd peste Referendumul din 2012, pentru suspendarea lui Băsescu, dar și peste alegerea extrem de dubioasă a lui Culaie, în 2014, care a arătat mai degrabă ca o numire impusă, orb să fii, să nu vezi că executivul condus de Grindeanu ar fi al doilea guvern, după cel condus de Ponta, ales democratic și răsturnat prin abuz de Stăpînirea străină, cu ajutorul ticăloșilor și al proștilor de la noi, în nici un an și jumătate.

Alianța PSD plus ALDE a cîștigat detașat, la finele lui 2016, alegerile parlamentare, inclusiv în Transilvania, iar un guvern stabil, așezat, cu o majoritate solidă în Parlament și un program care să țină cît-de-cît de normalitate, ar fi pus surdină pe pretențiile separatiste ale unor descreierați de dincolo de munți.

Un guvern liniștit, cu un mandat de patru ani, care nu se războia cu proprii cetățeni, precum cele conduse de trădătorii de țară din gașca băsist-pedelistă-soroșist-iohannistă, i-ar fi permis poate României să mai scoată capul la lumină din marasmul sărăciei și al lipsei de perspective economice și sociale.

Asta în condițiile în care Grindeanu și PSD nu sînt nici pe departe niște apărători devotați și patrioți ai intereselor naționale, care să se impună prin o poziție demnă și mîndră în fața Stăpînirii străine. Doar că nu sînt niște fasciști demenți ca cei de la PNL și USR, care, în slugărnicia lor aproape inumană, par a fi capabili să facă moarte de om, pentru apărarea intereselor corporațiilor internaționale în România.

Însă puțină liniște și stabilitate în România era ultimul lucru pe care să și-l dorească Stăpînirea străină. Cum să ne mai spolieze ei, să mai pescuiască în ape tulburi, dacă românii ar înceta să se mai lupte disperați pentru supraviețuire și ar apuca, Doamne-ferește, să mai și ridice capul din pămînt?

În tot acest context extrem de instabil și periculos, cine îndeamnă acum, din interes sau doar din prostie, la proteste masive de stradă, la anarhie, la destabilizarea guvernului Grindeanu și la tragerea pe linie moartă a Parlamentului, mai pune o caramidă la zidul tot mai înalt care se ridică între Transilvania și vechiul Regat.

Din păcate pentru ei, mulți dintre concetățenii noștri se lasă orbiți de propaganda necontenită pe care interesele străinilor în România, apărate de la cel mai înalt nivel al funcțiilor Statului român, o execută zi și noapte.

Astfel, nu este prima dată cînd românii ies să protesteze împotriva propriului interes. Ei nu au ieșit în stradă doar ca să nu fie ca grecii, care la vremea aia trăiau de vreo patru ori mai bine, dar au ieșit în stradă și să nu scadă TVA – ul, să nu scadă taxele și impozitele, în general vorbind, să sa nu crească nivelul de trai.

Iar acum ies în Piață să strige că vor Securitate și stat polițienesc, în condițiile în care instituțiile de forță ale Statului român și-au făcut un obicei din zornăitul cătușelor în fața oricui încearcă să adopte, fie și timid, o poziție în sensul apărării intereselor naționale.

Să iasă sute de mii de oameni în stradă, pentru ”a lupta cu comunismul”, cînd România e la un pas de a fi dezmembrată de globalizarea corporatistă, asta se cheamă un popor plin de idioți!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg