Victimele fascismului cotidian -III-

Nici nu mai era nevoie ca demența autorităților să le facă să impună discriminări ilegale, neconstituționale și nedemocratice între vaccinați și ne-.

În societatea asta bolnavă, amorală, concurențială, neo-liberală, în care trăim cu toții, aici și aiurea, vaccinul a ajuns element de superioritate socială, după mintea unora.

Cu atît mai mult la noi, în țara treningurilor Hugo Boss și Dolce & Cabana și a maieurilor cu găurele Gucci, cocalarii precum Oana Dimofte, Andrei Caramitru, Nicky Manolescu de la Uniunea Scriitorilor și alți corporatiști care rezistă în tîmpenia lor funciară cred că dacă s-au vaccinat fac deja parte dintr-o castă superioară, ca a celor care și-au luat ultimul model de iPhone.

Să ne înțelegem:

Vaccinurile anti-Covid puse la bătaie de guvern NU sînt gratuite.
Din contra, sînt plătite cu vîrf și îndesat de toți românii, inclusiv de cei care refuză vaccinarea.

Prin urmare, cei care nu se vaccinează nu trebuie blamați de slugile cu certificate verzi, care au găsit, asemeni “jurnalistei” Oana Dimofte, dar și a altor trompete ale establishmentului, un nou motiv să se creadă superiori altora, doar pentru că le dă Stăpînirea certificatul de bună purtare, din contra:

Celor nevaccinați, aflați în superioritate evidentă, raportul fiind de 2/1, ar trebui să li se mulțumească de către slugile cu pașaport verde, că le-au plătit vaccinurile și pot ei, sclavii, să se gudure acum pe lîngă Stăpînire.

Aici nu e cazul să fie jigniți toți cei care s-au vaccinat, poate au fost oameni nevoiți să o facă, din diferite motive, chiar de sănătate sau pentru că, dacă nu o făceau, își pierdeau locul de muncă.

Dar trebuie neapărat bătut obrazul celor precum Oana Dimofte, care se laudă cu certificatul verde și au ajuns să se creadă superiori și că ar avea vreun merit:

Sclavilor! Sînteți niște viermi care faceți de rîs specia umană. Aduceți omul în situația de a-i fi rușine cu voi, că împarte regnul animal cu niște nevertebrate slinoase de teapa voastră!

Surplusul de doze de vaccin, zecile de milioane de doze, din numărul ridicol de mare pe care l-a cumpărat imbecilul de Cîțu din banii nevaccinaților, să le luați și să vi le faceți voi pe toate, dimpreună cu stăpînii la care vă închinați, Cîțu, Arafat, Iohannis, Ursula.

În cap!!!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg