Trăim decenii de isterii mărețe -VI-

Preambul: Adrian Streinu Cercel: ”Vaccinul este superb!”.

Probabil că doar în România se putea ca un individ care a profitat de moartea unui om ca să creeze isterie, pentru a convinge populația să se vaccineze împotriva gripei porcine, să fie după doar cîțiva ani în aceeași poziție, de șef al Institutului Matei Balș, senator și persoana publică considerată un guru în domeniu, deci avînd o mare putere de influențare a percepției publice.

O instanță a dat sentința definitivă cum că Toni Tecuceanu nu a murit de gripă porcină, ci în urma unui stafilococ pe care l-a luat din spital.

Iar Cercel a fost obligat să plătească daune morale familiei.

Aici nu e vorba de anti-vaccinism, conspiraționism șamd, dar să nu creadă musiu Cercel că a uitat chiar toată lumea isprăvile lui legate de gripa porcină și cea aviară.

Așa că musiu Cercel poate sa bea Pfizer cu halba, nu e el cel cel care să mă convingă pe mine să mă vaccinez.

În România, campania de vaccinare anti-covid a devenit noua Cîntare a României, sau, mai corect spus, Cîntarea Vaccinului.

Vaccinarea, ca proces, tocmai că poate fi justificat și susținut prin adoptarea unei abordări științifice, și nu a unei isterii de masă.

Propaganda ieftină și prost făcută, personaje grotesc-rizibile precum Iohannis sau Cîțu, tunurile uriașe date de PNL în perioada pandemiei, erorile penibile de comunicare publică și, în fine, un vaccin controversat și total ”netransparent” nu vor reprezenta niciodată un argument pentru a-i încuraja pe oameni să se vaccineze.

Din ce se poate vedea, suporterii vaccinării au ajuns să fie cei care au lăsat știința și argumentele logice din brațe, bazîndu-se doar pe credință oarbă și nu pe dovezi științifice și luînd locul celor pe care îi acuză că sînt obscurantiști bigoți, tocmai pentru că cer o garanție de ordin științific pentru a se vaccina.

Și toți politrucii și profitorii se înghesuie să își facă poze cu vaccinul, e înghesuială mai ceva ca la moaște.

Mai au doar să își frece portofelele de cutia cu gheață carbonică, în rest nu e nici o diferență!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg