Toate doamnele cu gee-pu’la fund -II-

Îmi place că se luptă toată lumea cu poluarea, dar împotriva jeep-urilor uriașe, care consumă cantități colosale de benzină/motorină și poluează pe măsură, nu zice nimeni nici pîs!

Madam Pandele vrea să bage vinieta în Capitală, dar ea se deplasează zilnic cu ditai yachtul pe patru roți, care poluează cît trei monovolume.

Dacă ipocrizia ar durea…

Paris, Londra, Roma, Madrid, Berlin, în nici una din marile capitale ale Europei nu veți întîlni atîtea jeep-uri și atîți bolizi de mii de cai-putere ca în București.

De zeci de ani de zile, occidentalii se orientează către mașini mici, de oraș, cu consum redus.

În România, în schimb, nimeni nu descurajează fiscal achiziția de mașini ultra-luxoase, de care gem șoselele, în schimb, se întorc toate instituțiile publice împotriva mașinilor mici, cu consum redus, pe care nu știu cum să le mai taxeze sau interzică.

Culmea ipocriziei, totul în numele luptei pentru mediu. Și tot de dragul mediului se încurajează cu furie introducerea automobilelor electrice.

Care sînt țările în care se promovează cel mai tare în Europa mașinile electrice, extrem de scumpe și încă insuficient de autonome și fiabile?

Norvegia, Germania și România!

Țările cu cele mai ridicate niveluri de trai și cu Talpa Iadului, sărăcia pe Pămînt!

Ce mișto e lupta pentru mediu, cînd din ea nu cîștigă mediul, ci companiile auto! Și unde se putea întîmpla asta, dacă nu în țara lui Dorel consumatorul?

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg


Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg