Tanța de la Mediu, cară-te!

Cît tupeu are Tanța de la Mediu!

Mai îndrăznește să deschidă gura: că de fapt ăla pe domeniul căruia a fost împușcat ursul Arthur nu e unchi-su… de parcă asta contează, de parcă nu se știu toți acolo, în fieful UDMR, de parcă nu e parte a mafiei braconierilor, de parcă nu s-a petrecut o odioasă vînătoare de trofeu, completamente ilegală, cu aprobarea sa, de parcă nu vorbește Tanța toată ziua de mitralierea urșilor, de parcă…

Mai mult decît atît: a doua zi după valul firesc de indignare publică legat de cazul ursului Arthur, adică vineri, contra-propaganda a turat motoarele la maxim.

Tanța de la Mediu, prezent la toate televiziunile, a fost umanizat în fel și chip de mass media cea degrabă pupătoare de cururi guvernamentale, prezentat ca orice ce altceva decît complicele penal al braconierilor care este.

În același timp, Antena 3 ne arăta imagini în detaliu cu pielea jupuită a ursului.

Nu e deloc o întîmplare, în felul ăsta Arthur a fost ”dezumanizat”, pentru a nu mai fi văzut ca un animal falnic ce a fost împușcat mișelește, cu complicitatea Guvernului anti-românesc de la București, ci ca o jivină banală, o piele, o zdreanță, ce își merită soarta.

Mîine – poimîine, dacă se va mai trezi careva să protesteze, o să aflăm că de fapt Arthur era un nenorocit de spion rus, că făcea parte dintr-un cuib ilegal de comuniști, că era coleg de partid cu Șoșoacă și refuza vaccinarea sau alte asemenea.

De partea cealaltă, prințul austriac de Munchhausen a ieșit și el public cu propria versiune a poveștii, în care Arthur nu e urs, a fost de fapt ursoaică, pe care nu a împușcat-o, ci a luat-o cu blîndețe de mînuță, încercînd să o treacă strada, dar ursoaica, jivină proastă, s-a speriat și a trecut pe roșu, fiind călcată de o mașină.

În definitiv și la urma urmelor, e mai puțin important ce pățește sau nu pățește austriacul, esențial este ce se va întîmpla cu Tanța Barna.

Tanța nu trebuie doar să își dea demisia / să fie demis, ci și urmărit penal, ca un infractor ce este.

Și, alături de el, destructurată toată mafia braconierilor care a ajuns pînă la cele mai înalte niveluri ale statului român.

Tanța de la Mediu, lasă vrăjeala ieftină, că nu te crede nimeni. Cară-te!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg