Și boșimanii aplaudă, aplaudă…

Oficialii statului român și proștii care cred în butaforia statului de drept și a cetățeanului european care are drepturi ard de nerăbdare, asemeni unui cățeluș ascultător, a unui boșiman căruia îi aruncă colonizatorul un colț de pîine uscată, să fie mîngîiați frumos pe creștet, să aibă ocazia să se bucure și să dea plini de entuziasm din coadă pe lîngă Stăpînirea străină.

Acest lucru a putut fi văzut cu ocazia discursului din 2019 ținut la București de Donald Tusk, o simplă unealtă a establishmentului imperiului UE pe care iobagii proști și umili din România s-au înghesuit să îl vadă live, mai ceva ca la un concert al lui Michael Jackson.

Mbăi, ce s-au bucurat sălbaticii că le-a vorbit ghidul colonizatorilor în limba lor!

Exact ca exploratorii în jungla africană, care luau niște negri cu ei, în junglă, să le vorbească boșimanilor pe limba lor.

Polonezul ăla le-a vorbit și bulgarilor, în limba lor, la vremea potrivită.

Ăsta era rolul lui, de papagalul Polly, care repeta foarte bine cuvinte în limbi străine.

Și boșimanii din România aplaudă, aplaudă.

Acum aplaudă în picioare un film în care a jucat actorul lor preferat, o altă unealtă a establishmentului globalist, la care boșimanii din România se uită ca la vedetele de la Hollywood.

Chiar, voi cînd vă uitați la un film, chiar și la cel mai tare, cu Rambo, cînd îi face el praf pe ruși de unul singur, la sfîrșit vă ridicați în picioare și apaludați?

Eventual, strigați și Slava Rambo?!

Normal că nu, doar boșimanii din Parlamentul României cred că îi aude ăla din filmul care rulează pe ecrane.

Și aplaudă, aplaudă…

Iar căpetenia boșimanilor, Ciucabetwe Nicolawe, Ciucă care (sic!) nu știe să citește (sic!sic!) dar își cere scuze la foc automat ambasadelor străine, era de așteptat să vină în Parlament ca să anunțe ce măsuri a luat guvernul pe care îl conduce pentru a stopa prăbușirea nivelului de trai în România, nu să pupe în cur un criminal nazist.

Nu și-a cerut și scuze că are limba prea aspră?

Și boșimanii aplaudă, aplaudă…

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg