S-a întîlnit mutul cu proștii -V-

Pe această cale anunț faptul că mă dezic public de Klaus Iohannis și că renunț la medalia pe care….

Ah, dar stai, nu am primit de la el nici o medalie.

Și nici nu am de ce să mă dezic, pentru că nu l-am susținut niciodată.

Din contră, am scris încă din 2014, anul în care a fost ales pentru prima dată Președinte, chiar înainte să îl cunosc foarte bine, că este o mizerie abjectă de natură pur fascistă teoria că un om este mai bun decît altul doar ca urmare a etniei și originilor sale.

Prin urmare, am contestat alegerea lui doar în urma meritului că este neamț.

Mai mult decît atît, am arătat încă din campania din 2014 că este susținut de toate slugile băsiste și prin urmare nu are cum să fie altceva decît un continuator fidel al politicilor demente ale lui Traian Băsescu.

Pe urmă, cînd inevitabil am avut neplăcerea să îl aud scrîșnind din dinți, în așa zisele discursuri publice, nu m-am ferit să îl descriu așa cum este: un prostovan provincial, incapabil să umple cu mintea lui puțină pălăria prea mare pe care i-au pus-o unii pe cap, un individ cu comenzi puține și idei și mai puține, inflexibil, arogant ranchiunos și prost, fără să îndeplinească nici măcar una din cerințele pe care le presupune poziția de Președinte.

Am cerut suspendarea și demiterea lui în 2016, cînd a încălcat în mod inacceptabil Constituția și nu a permis partidului care a cîștigat detașat alegerile să pună Premierul pe care l-a dorit.

Chiar și în 2019 am arătat că nu are rost să votezi imbecilul doar ca să nu iasă analfabeta, mai ales că era evident faptul că cea din urmă era doar un iepure pus acolo pentru a asigura victoria tembelului care în alte condiții nu s-ar mai fi ales în viața lui.

Am cerut din nou suspendarea lui în 2020, cînd s-a opus din nou voinței votului popular și a pus la cale coaliția de guvernare dezastruoasă, Guvernul LUI, care a dus România în prăpastia în care este azi.

Dar asta e, eu nu sînt un formator de opinie, un intelectual, un scriitor, un mare nume de jurnalist, dintre ăștia care servesc cu onor patria cu ștat de plată sau doar din convingere.

Așa că toți ăștia care îl pupă de șapte ani în cur pe Iohannis și au descoperit brusc că nu le mai place gustul să facă bine să se abțină și să nu facă acum paradă și din asta.

Vor să renunțe la medaliile cu care i-a răsplătit Iohannis pentru limba lor catifelată? O pot face și fără să se laude.

Fără tam-tam și fără vaselină, să și le bage direct în cur.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg