Noul Reich -III-

”Un numitor comun al multor dictaturi este convingerea deplină a conducătorilor lor că ei știu ce e cel mai bine pentru poporul lor.” – scrie Washington Post despre China.

Editorialul publicat de organul de presă și propagandă (nu neapărat în ordinea asta) de peste Atlantic acuză regimul de la Beijing de înclinații dictatoriale pentru că a interzis apariția bărbaților efeminați în programele tv, a limitat drastic prin lege timpul pe care tinerii și adolescenții îl pot petrece cu jocurile on-line și a introdus în școli programe care includ și ”filozofia politică emfatică” a regimului,care este acum ”impusă unei audiențe neobișnuit de tinere, începând încă de la clasa a treia”.

Nu, zău? Dar în Europa ce se întîmplă în ultimii ani?

S-au făcut presiuni uriașe și s-a reușit introducerea ideologiei de gen în programa școlară, de la cele mai mic vîrste.

În mod similar, copiii cîntă la televizor în Germania îndemnuri mobilizatoare de genul ”bunica mea e o scroafă poluantă”, sufocați de mici de propaganda care are principală icoană nu pe Xi Jinping, ci pe Greta Thunberg.

În plus, în numele Green Deal, Bruxellesul vrea să interzică europenilor mașinile ieftine, pe benzină și motorină.

Mai nou și centralele de apartament și chiar casele și apartamentele în întregimea lor au fost luate la ochi, daca nu sînt ”verzi” și ”eficiente energetic”.

Și ne vor interzice și carnea, culturile agricole și orice alte idei le vor mai veni, totul în numele propagandei de mediu, pentru că, nu-i așa, știu Ursula și un grup restrîns de birocrați ce e mai bine pentru sute de milioane de oameni și își impun ca atare ideile cu forța.

În numele aceluiași Green Deal, încălzirea locuințelor va deveni o adevărată problema, în curînd, în mare parte din Europa.

Sînt atacate nevoile cele mai de bază ale omului, care nu își mai poate permite îndeplini să și le satisfacă, pentru că nu vrea Ursula.

După mintea Ursulei și a legebteilor veseli ce au ajuns să conducă Uniunea Europeană, ar trebui să ne întoarcem toți în colibe de pămînt și să ne încălzim la lumînare, dar neapărat cu un VW electric parcat în ușa bordeiului.

Dar e bine, că în Uniunea Europeană pasc democrația și drepturile omului nemulse pe cîmp. Nu e dictatură, ca în China.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg