Mortul de la groapa de capital nu se mai întoarce -III-

În tot Vestul cel vaccinat și civilizat bate la ușă valul cinci al pandemiei, numărul infectărilor și, automat, al deceselor este în creștere rapidă.

La noi, înapoiații și idioții Europei, se tot chinuie regimul opresiv să nu dispară epidemia.

Dar au tupeul tot felul de inspektori și birocrați ai UE să vină să se stropșească la noi, chiar la București, cînd situația ar trebui să fie exact pe dos:

Noi să îi tragem pe ei la răspundere, că sînt niște criminali corupți, vînduți intereselor big pharma, în numele cărora își trădează popoarele și negociază pe bani viața a sute de milioane de oameni.

Ca să nu avem valul cinci, noi nu trebuie să ne vaccinăm, ci să închidem granițele și să nu mai permitem accesul în țară pentru străini, dar și pentru românii plecați în exterior, decît după ce au îndeplinit niște condiții foarte stricte, pentru a nu exista dubii cu privire la capacitatea lor de transmitere a bolii.

Știința presupune discipline exacte, care își verifică teoriile în practică. Știința nu e interesele big pharma și ale politicienilor aserviți.

Iar realitatea arată cît se poate de clar, nu mai există nici măcar un dubiu că vaccinurile vestice nu oferă imunitate, cei vaccinați se pot îmbolnăvi, pot face forme grave și, foarte important, pot transmite boala.

În schimb, în ultimii doi ani, cei cu pandemia, toate drepturile fundamentale au putut fi suprimate, dreptul la viață, dreptul la muncă, dreptul la libera exprimare și așa mai departe.

Dar dreptul la călătorie, nu, ăsta este sacrosant, nu se pot închide granițele că piere globalismul și scad profiturile corporațiilor.

În urma măsurilor aplicate la nivel mondial, în doi ani de zile, discrepanța dintre săraci și bogați a crescut simțitor: în timp ce unii se confruntă cu probleme economice nemaîntîlnite pe parcursul vieții lor, cei foarte bogați se bucură de o explozie a profiturilor companiilor pe care le dețin, din manipularea cinică a situației medicale și pseudo-medicale.

Azi, mîna invizibilă a capitaliștilor neo-liberali nu mai lasă piața să controleze economia, ci pandemia a căpătat acest rol: economiile se închid și se deschid, produc una sau alta doar în funcție de ce se dictează de la nivel politic, în numele așa-ziselor interese comune sanitare.

Iar capitalurile puse la bătaie sînt cel mai adesea publice, în timp ce beneficiarii concreți sînt doar companiile private.

Ursula van der Flit, Grinchul cinic ce a ajuns să conducă Uniunea Europeană, dincolo de preocuparea de a cenzura Crăciunul, face presiuni pentru impunerea vaccinării obligatorii în toate statele membre.

Desigur, fără nici o legătură cu faptul că bărbatul ei lucrează în big pharma.

Consumerismul promovat feroce în societatea occidentală, care a format marii miliardari ai lumii, nu ne mai bagă acum pe gît produse comerciale, ci seruri dubioase, care sînt prezentate ca așa-zise vaccinuri și pentru care guvernele corupte au plătit sume uriașe.

Zbaterea capitaliștilor fără scrupule de a face averi fabuloase a trecut deja la nivelul următor: ei nu mai calcă în picioare doar drepturile unor consumatori, ci vor să anuleze drepturile fundamentale a popoare întregi.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg