manele pe titanic

Iobagi proști și umili -XI-. Manele pe Titanic

manele pe titanic
 

Să-i mulțumim lui Băsescu și celorlalți mari vizionari “de dreapta”, mari pricepuți în ale geopoliticii și economiei mondiale, care au propăvăduit, au făcut tot posibilul și o fac încă pentru integrarea economiei românești în cea europeană.

Acum, cînd Titanicul se duce la fund, sîntem cu economia integrată pînă la 80% în acest titanic.

Doar că la noi cîntă deocamdată manelele.

Și pe acest fundal de manele e o nouă modă, un nou val printre români, care cer ”judecarea și condamnarea” politicienilor care ne-au băgat în rahatul numit Uniunea Europeană și cer ieșirea grabnică.

Nu drăguților, nu merge așa. Nu e ca la Salam.

Un proces care s-a desfășurat în 15 ani de zile – cel puțin, pentru că a existat și pre-aderarea – nu poate fi inversat într-o noapte fără alte măsuri care să compenseze.

Invectiva.ro scrie din 2012 împotriva “integrării cît mai profunde”, împotriva intrării în uniunea monetară, în uniunea bancară, în uniunea vamală, împotriva cedării ramurilor strategice din economie și a resurselor naturale, împotriva privatizării activelor statului și a sistemului bancar, împotriva prevalenței dreptului comunitar asupra celui național și împotriva adoptării cu ochii închiși a directivelor de orice fel venite de la Bruxelles.

În acești 10 ani Invectiva.ro și cei puțini care au avut aceleași opinii ne-am luat înjurături fără număr, am fost făcuți albie de porci, comuniști, rusofili, înapoiați, proști care nu înțeleg mersul lucrurilor etc etc.

Azi, ieșirea din UE nu se poate face fără naționalizarea activelor companiilor străine din Romania, altfel a doua zi se stinge lumina la propriu și la figurat.

După ce ai lins 15 ani curul occidentalilor și te-ai bătut sa fii primul care le spală veceurile și le culege sparanghelul, lăsîndu-ți țara în paragină și familia de izbeliște, cam greu acum să strigi să fie alții trași la răspundere.

Fie ei și niște nemernici de politicieni.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg