Iobagi proști și umili -VI- Agentul termic din suflet

Poate cineva să condamne Rusia dacă ne taie gazele și ne bagă în iarnă neagră, după anii de bolboroseli isterice, la adresa Moscovei, venite de la București?

Lasă, că vor da Zapciul Culaie, Orban, Cîțu, Popescu, Cioloș și Chirițoiu toată iarna la pedale și vor produce energie verde.

Plus că iobagii proști și umili din România se vor încălzi la iarnă cu focul dragostei ce arde vie în sufletele lor pentru asupritorii de la Bruxelles și Washington.

Mai ales că, în urma aprobării PNRR, iobagii proști și umili din România nu mai au voie să se încălzească la lemne, că alea sînt de trebuință mare pentru Stăpînirea străină.

În general vorbind, mai poate cineva înțelege ce vor Comisia Europeană și capitalele occidentale?

Pe de o parte, gata, ne decarbonatăm, nu ne mai trebuie gaze, iar pe de alta toți deștepții și deșteptele de la Bruxelles și Strasbourg îl înjură pe Putin, că a scumpit gazele și a băgat UE în criză energetică.

Germania chițăie de fericire că s-a terminat, în sfîrșit, Nord Stream 2 și au țeavă directă cu gazele rusești, în timp ce cățeii UE, cu Bucureștiul în frunte, sînt puși să latre cu burta lipită de spate de foame la ”regimul nedemocratic” al lui Putin.

Tot răul spre bine, însă: La cîte multe miliarde de dolari am băgat în ultimii ani în armament american și la ce politicieni și ”lideri de opinie” viteji și patrioți avem, în frunte chiar cu Slănină Afumată Fuher, putem fără probleme să îi invadăm pe ruși și să îi democratizăm.

A, da, și să le luăm și gazele.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg