Eu, nu -IV-

Eu pînă acum am avut o poziție mai degrabă neutră, în toată povestea asta cu covidul.

Nu sînt nici conspiraționist, din ăla care se teme să fie termometrizat ca să nu i se bage un cip 5g, dar nici un fanatic care își pune la profilul de pe internet poza cu masca pe față.

M-am ferit cît am putut, am purtat masca pe afară și am umblat cu gelul dezinfectant după mine, așteptînd să îmi pot face o părere mai clară despre toată situația.

Am avut ocazia să mă vaccinez – jurnaliștii au fost trecuți între cei prioritari – și am refuzat, din două motive: sînt alergic, iar toate poveștile din jurul Pfizer put foarte rău.

Nu sfătuiesc pe nimeni, nici să se vaccineze, nici să refuze – eu cred că fiecare trebuie să facă ce crede că e mai bine pentru el.

Doar că povestea cu ivermectina mi-a pus capac.

Toți doctorii ăștia vedetă, Marinescu, Mahler și alții ca ei s-au decredibilizat singuri: fac campanie deșănțată vaccinului Pfizer, un produs îndoielnic și netestat suficient, dar s-au poziționat din start împotriva ivermectinei – medicament ieftin și, din relatările multor specialiști, foarte eficace, care a ost deja aprobat și se vinde în farmaciile umane fără rețetă în mai multe țări ale lumii, printre care și Bulgaria.

Deci eroii din prima linie apară interesele Big Pharma și nu ale pacienților?

Da.

Continui să cred că Covidul reprezintă o amenințare reală pentru sănătate.

Dar nu am crezut și încep să cred din ce în ce mai puțin comunicările oficiale.

Vaccin nu îmi voi face, că nu vreau să fiu subiectul afacerilor unora.

O să continui să mă protejez, inclusiv cu substanțele care supără Big Pharma.

Rafila, Marinescu, Mahler și ceata veselă mint cu nesimțire criminală: Ivermectina este autorizată în UE pentru uz uman!

Doar că nu împotriva Covid, așa cum nici hidroxoclorochina sau remdesivirul nu sînt aprobate împotriva Covid, pe baza unor studii clinice, din motive evidente, că nu a fost timp pentru asta.

Statul român poate fi și trebuie dat în judecată, pentru că ne interzice accesul la tratament și dreptul la sănătate.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg