Egalitate pentru șansele lor, nu ale noastre

Apropo de egalitatea de șanse și drepturile omului:

În unele țări din Vest, Statul decontează integral pînă la trei (3!) proceduri de fertilizare in vitro, ca o încercare disperată de a lupta cu infertilitatea, care a ajuns, fără să fie băgată în seamă de nimeni, una din cele mai grave maladii ale lumii ”civilizate” contemporane.

În România, Statul decontează doar o singură astfel de procedură, și aceea pe jumătate, adică doar procedura în sine, nu și tratamentul înainte și după.

Și asta doar după ce eventualii doritori trebuie să treacă prin furcile caudine ale unui aspru proces de selecție.

Ce să facem, dacă țara noastră e săracă, nu se mai găsesc bani și pentru a lupta cu scăderea natalității, ajunsă la cote alarmante.

Mai bine luăm rachete și armament, ce ne mai trebuie copii, oricum sînt o pacoste bugetofagă! Mai bine subvenționăm mascat firmele să angajeze specialiști pentru egalitatea de șanse a femeii, să ne numim și noi că sîntem europeni!

Întrebarea e, dacă dispare nația, lucru care începe să se întrevadă, pe termen mediu, din moment ce se nasc așa de puțini copii, pe cine mai apărăm, cu armamentul cumpărat pe miliarde?

E, cum pe cine?

Apărăm investitorii străini! Ei au parte de toate ”șansele”, în România.

Cît privește specialiștii pentru egalitatea de șanse, promovați de guvernul PSD, ei sînt tichia europeană de pe capul înapoiaților istoric din țara noastră.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg