CTP Convenant

Studioul de producție cinematografică de la Buftea va produce primul film de acțiune horror SF românesc. Filmul se va numi CTP Convenant și va prezenta încleștarea gigantescă (coloana audio va fi asigurată de Gheorghe Zamfir) dintre doi humanoizi sintetici marca CTP.

Astfel, primul CTP, numit Walter, va fi de generație 1999, un robot care iubește oamenii și luptă pentru apărarea Umanității. Între altele, CTP 1999 declară public că multiculturalismul este o școală de gîndire extremistă, apără Biserica Ortodoxă Română (BOR) și cere guvernului României să declare BOR Biserică Națională.

CTP -ul generație 2017, numit David, deși arată similar din punct de vedere fizic, este un humanoid sintetic de factură diametral opusă. Creație a Forțelor Întunericului Globalist, CTP 2017 apără multiculturalismul și critică vehement BOR, pentru că se opune căsătoriei între homosexuali.

CTP 2017 îi urăște profund pe oameni, pentru că l-au creat așa de perfect și are ca scop al existenței sale artificiale distrugerea Umanității și înlocuirea ei cu cohorte de roboți corporatiști.

Între cei doi roboți humanoizi va avea loc o încleștare de proporții epice, în redacția de la gândul.info, din care modelul 2017 va ieși învingător.

Profitînd de aspectul fizic identic cu cel al victimei sale, CTP 2017 îi va fura numele și imaginea publică, vituperînd în numeroase ieșiri televizate împotriva crezurilor și gîndurilor expuse de modelul 1999.

Din fericire pentru Umanitate, în scenă va intra și eroina pozitivă a filmului. Ea se cheamă Simona Halep și îl chinuie și torturează constant pe CTP 2017, prin incapacitatea ei de a deveni numărul 1 în circuitul feminin profesionist de tenis.

În cele din urmă, nemaisuportînd tensiunea și chinul, lui CTP 2017 i se arde un circuit în cap și se dezactivează singur.

Umanitatea a fost salvată! Mulțumim, Simona Halep!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg