Criminalilor!

Articol dedicat lui Florin Cîțu, Ralucăi Turcan, lui Șică Mandolină și tuturor babuinilor galbeni-căcănii (oranj), în frunte cu Zapciul Culaie de la Cotroceni.

Trebuie să fii ultimul jeg de om tu, un politician care tai alocațiile copiilor, care nu oferi nimic familiilor cu copii pentru a le ajuta, care iei pîinea de la gura copiilor prin prabușirea cinică a nivelului de trai și care aperi doar interesele corporațiilor, să ieși ca o floricică și să postezi pe Facebook mesaje de Ziua Copiilor.

Tu, un nemernic care ignori cu bună-știință realitatea cruntă că România prezintă cele mai dezastruoase statistici din Uniunea Europeană în privința mortalității infantile, a abandonului școlar la vîrste mici, a sărăciei extreme în care trăiesc copii țării, dar nu faci decît să îi furi și mai abitir, pe ei și pe familiile lor amărîte?

Zilele trecute, trei bieți copii, trei fetițe, au murit în condiții de neconceput, după ce au fost spălate pe cap cu o substanță toxică folosită la deparazitarea oilor.

O tragedie uriașă, de un absurd demn de România.

Altfel, criminalii economici care au ajuns să conducă, în mod ilegitim, țara, toata ziuă ne digitalizează, ne ecologizează, întăresc flancul estic al NATO, aderă la euro și la Schengen și alte asemenea minunății ale științei și tehnicii de propagandă.

În realitate, înapoierea și sărăcia sînt uriașe în țară și se adîncesc pe măsura trecerii timpului, în loc ca cele ce sunt autoritățile statului să se ocupe de soarta celor mai nevoiași dintre români.

Voi, toți nemernicii care furați poporul român și nu le dați amărîților dreptul la școală și la muncă și la protecție socială sînteți în primul rînd de vină pentru moartea acelor copii!

Sistemul de asigurări sociale nu este sustenabil? Să mai scoatem oameni din sistem, să fie sustenabil! Să dispară românii săraci cu totul, dacă iau banii de la gura căpușelor de partid și de stat!

Să ne scuze Cîțu, Turcan și zapciul Culaie că noi ne încăpățînăm înca să mai trăim prin țara lor!

Ei au planuri mari cu România și noi îi cam încurcăm: Prea mulți pensionari, prea mulți bugetari, prea mulți copii bugetofagi care sărăcesc statul cu alocații, prea mulți șomeri, prea mulți asistați sociali, prea mulți oameni cu mașini vechi, prea mulți săraci, prea mulți care nu ne vaccinăm, prea mulți socialiști, prea mulți pesediști, prea multă ciumă roșie.

Nu le mai ajung banii pentru avioane americane și afaceri de partid, de noi!

Criminalilor!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg