Criminali economici, dar cu grijă față de sănătatea noastră

De ce aș crede eu că îi, pardon, fute grija de sănătatea mea pe Zapciul Culaie plus babuinii galbeni cu Vasile Pătrunjel și Sică Mandolină pe post de căpetenii?

Ei, care mă urăsc pe mine, cetățean român. Ei, care ne taie veniturile, alocațiile copiilor, care nu ne cresc pensiile părinților, care au luat dreptul copiilor la Educație și vor sa ne ia tuturor dreptul la Sănătate gratuită?

Ei, care vînd pe nimic țara mea la bucată și la kilogram, care dau resursele naturale străinilor, care vor să desființeze companiile de stat, să distrugă de tot economia națională, să se amaneteze viitorul nostru și al copiilor noștri către străini.

De ce mi-ar recomanda ei mie să mă vaccinez, de ce le-ar păsa lor de mine, care sînt un socialist, un propagandist rus, plus că sînt ciuma roșie și mai fac și pagubă la buget, prin încăpățînarea mea de a mai trăi în țara lor?

Cum să îi cred eu că sînt mînați de cele mai bune intenții la adresa mea?

Cum să nu bănuiesc eu că de fapt în spate se află ceva mult mai jegos, și anume profitul unor companii farmaceutice, cînd Zapciul și compania au reprezentat pînă acum în România doar interesele corporațiilor și niciodată pe ale cetățenilor?

De cîte ori beșe ceva pe gură, Vasile Pătrunjel ne spune că nu mai avem nici o scuză să nu ne vaccinam.

O tromboză, un cheag de sînge la creier, o miocardită mică, o furtună de citokine, probleme grave cu circulația sîngelui sau de fertilitate – astea nu sînt scuze, cînd afacerile unor șmecheri sînt în joc.

Așa că bă jigodiilor vînzătoare de țară, nu aveți voi ce să îmi dați, nici cu ce să mă amenințați, ca să devin și eu un număr în campania voastră de făcut profit pentru alții, pardon, de vaccinare!

Deși, există totuși ceva care m-ar putea face să mă vaccinez și eu!

O fac doar dacă mă lasă Cîțu și Iohannis să îi vaccinez eu primii pe ei.

Cu o substanță pe care o aleg eu.

Mi se pare cît se poate de echitabil. Nu?

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg