Bigoții și vardiștii -III-

Dacă nu ar fi existat, o țară ca România trebuia inventată: Aici e polul absurdului pe pămînt, e Absurdistan.

În general vorbind, lumea are niște griji mărunte, cum ar fi o pandemie, o criză economică fără precedent în ultimul secol.

La noi, însă, românii se confruntă cu griji colosale, cosmice, mistice și cu adevărat de viață și de moarte!

Este vorba, bineînțeles, de Lumina Sfîntă de Paște, de moaștele a diverși preacuvioși și preacuvioase, de binecuvîntata linguriță comună, de buluceli mai mari și mai mici la diferite evenimente mai mult sau mai puțin importante organizate de mult-preafericiții de la BOR.

Iar refuzul ortodocșilor verzi la cerebel de a fi termometrizați (sic!) și de a purta mască, pentru că li se încalcă drepturile constituționale, este o nouă mostră perfectă privind tradiționala ipocrizie neaoșă, românească.

Altfel, atîrnă democrația și drepturile constituționale în pomi, le culegi de pe caldarîm, în Romania e inflație de democrație și drepturi constituționale.

În țara în care a ființat și ființează încă DNA, în țara în care Codruța Kovesi e o icoană la care se închină cohorte de proști, în țara în care nu există sindicate și nici drepturi ale angajaților, în țara locuită de niște iobagi coloniali exploatați pe brînci de către marile puteri coloniale, luarea temperaturii și masca de protecție erau marea problemă.

Spolierea economică a României, trădarea generalizată a așa-zisei clase politice, serviciile secrete care taie și spînzură și joacă tontoroiul pe viitorul copiilor noștri, nimic din toate astea nu îi deranjează pe mari patrioți cu crucea în mână din România.

Ei se luptă în continuare cu comunismul, avînd grijă să nu fie microcipați, căci toate puterile străine ard de nerăbdare să afle locația veceurilor unde prestează ei, în fundul curților.

În ceea ce o privește pe glorioasa BOR, nu a ieșit o dată să protesteze cu privirea la toate nemerniciile care se petrec în ultimii ani împotriva românilor, care au ajuns, de proști ce sînt, să nu mai aibă loc la ei în țară.

Chiar și legat de pandemie, BOR nu a catadicsit să iasă și să tragă un semnal de alarmă: este un abuz, o conspirație, oculta internațională, vaccinurile, microcipurile, cardurile, indiferent ce.

Păi cum, băi tată, te revolți numai așa, cînd îți sînt grav prejudiciate interesele comerciale?

Nu s-a făcut planul de vînzări programat pentru Preacuvioasa? A rămas Sfîntul Andrei cu lumînările nevîndute?

Acum se poate vedea cu adevărat cîtă dreptate au cei care spun că BOR a condus poporul român ”cu crucea în mînă”.

L-a condus la standurile cu lumînări, cruciulițe și icoane!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg