Amenințarea fantomei spionului rus -VI-. Precedentul Kosovo

Ce nu spune nici unul din ipocriții menestreli și birocrați ai NATO, care fac spume la gură instigînd împotriva Moscovei: Acțiunile Federației Ruse în Crimeea și Donbas nu reprezintă deloc o surpriză și Kremlinul a anunțat de ani de zile că va face asta.

Mai exact, că se va prevala de precedentul Kosovo, în care “poporul kosovar a avut dreptul la libera determinare”, deci a fost încurajat de NATO și UE să creeze un stat separat de Serbia, în ciuda opoziției Belgradului pentru că, nu-i așa, fosta Yugoslavie trebuia făcută fărîme.

Iar poporul din Crimeea nu a făcut decît, în urma unui referendum, să își exprime dorința de a se separa de Ucraina și de a-și determina singur soarta.

La fel, rușii din estul Ucrainei vor acum o republică independentă și să aibă dreptul la auto-determinare. Mai ales după 10 ani de zile în care au fost nevoiți să suporte acțiunile demente ale Kievului împotriva lor, deși sînt cetățeni ucraineni cu acte în regulă.

Nu e voie? Dar cei din Kosovo cum de au avut voie?

Revenind la clasa politică criminală și trădătoare de țară de la București, dimpreună cu mîncătorii de materie maronie din așa-zisa presă: Moscova a mai atras atenția, pe diferite canale, la modul cel mai sincer, că România are o poziție falimentară în cazul Kosovo.

Cînd Transilvania va cere dreptul la autodeterminare, ce argument va găsi România pentru a se opune?

Și mai ales, cine va susține interesele României, dintre marile puteri?

Știu oare belicoșii de azi la adresa Moscovei că Transilvania s-a alăturat României după Al Doilea Război Mondial ca urmare a poziției de neclintit a lui Stalin, care nu a vrut să o lase Ungariei, așa cum cerea Occidentul?

De-a lungul istoriei, Rusia a avut interesul ca România să existe ca un stat-tampon între imperii, pentru ca Occidentul, dar și puterea Turciei să fie ținute la distanță de granițele rusești.

Așa a luat naștere România independentă și modernă, așa a existat România pe care o știm în granițele de azi.

În schimb, propaganda feroce a NATO din ultimii 30 de ani i-a făcut pe mulți români să vadă în Federația Rusă marele dușman de la Răsărit.

Rămâne de văzut cum se vor descurca atunci când marele dușman nu îi va mai apăra de voracitatea țărilor pricopsite din Occident, care au văzut mereu Transilvania ruptă de București și au făcut tot posibilul pentru dezmembrarea României, acțiuni care se află și azi în plină desfășurare.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg